Buren av vingar Utställning 22 aug – 13 sept, Väsby Konsthall, Upplands-Väsby Vernissage 22 aug kl 13.00

Med mina fjädrar vill jag visa på proportioner. Visa hur beroende vi människor är av friska gröna och blå ekosystem där vi ingår som en art med andra arter. I mitt yrkesliv har jag arbetat med fåglar tillsammans med elever och lärare. Fåglarna är vilda men finns ändå nära bredvid oss. Fjädrarnas färg, form och mönster berättar om fåglarnas liv. Fåglar, fjädrar och människors handlingar för en hållbarare utveckling är för mig skönhet, styrka och lätthet. Att vara en del av detta vackra tillsammans med såväl fåglar som människor är viktigt för att jag ska behålla ljus och kraft.

VÄLKOMMEN TILL MIN UTSTÄLLNING!
Karl Lindeborg

Väsby Konsthall, Optimusvägen 12B, plan 3, 194 34 Upplands Väsby. Öppet onsdag, torsdag 12 -17, fredag, lördag, söndag 12-16 www,vasbykonsthall.com

Med Kungsörnsfjäder