Yoga

Vad är Kundaliniyoga?

Kundaliniyoga är en andlig tradition för mentalt, fysiskt och känslomässigt växande. Med hjälp av yogan kan du skapa en djup kontakt med dig själv. Möta dig själv på djupet på ett kärleksfullt sätt. Yogan stärker nervsystemet och musklerna, stimulerar cirkulationen, stärker immunförsvaret, rensar kroppen från gifter och skapar en ökad livskänsla i kroppen. Yogan stärker dina muskler, ger mental balans, verkar lugnande och avslappnande.

Ordet yoga betyder förening, och den yogiska traditionens syfte  är att hjälpa dig se de förbund som finns mellan dig som individ och universum som helhet. Yogan hjälper dig att känna dig som en del av en större helhet och hjälper dig att leva mer tillitsfullt, i mera samklang, mera uppskattning och större tacksamhet med och inför livet. Den hjälper dig att hedra både dig själv och livet.

Kundaliniyogans övningar syftar till att skapa harmoni mellan kropp, sinne och själ och ger kraft att påverka ditt liv i en positiv riktning. Att praktisera yoga regelbundet gör dig uthållig, ökar din koncentrationsförmåga, din inre styrka, medvetenhet, medkänsla och självinsikt. Du blir mera medveten om vem du är och vad du vill och vart du är på väg.

Välkommen att komma och praktisera Kundaliniyoga i Vallentuna kommun. Vinter och vårens kurs löper mellan den 17 februari och den 28 april 2021. Liten grupp- jag följer folkhälsomyndighetens riktlinjer. Priset för 11 tillfällen är 2 000:-. Välkommen med din anmälan till: kalle.lindeborg@tele2.se eller till telefon 0707 20 44 86.Mer info se Företaget Harmoni för hela dig -hemsida: www.harmoniforheladig.se